PROGOVORILA O RODITELJIMA

Dženifer Lopez otkrila detalje burne prošlosti: Bila sam zlostavljana

Moja je mama bila narcisoidna, voljela je da bude u centru pažnje i voljela je da se zabavlja, kazala je

Dženifer Lopez. You Tube

D. R.

2.3.2024

U svom novom dokumentarcu koji nosi naziv “The Greatest Love Story Never Told”, Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) otkrila je dosad nepoznate datelje o sebi.

Ona je, između ostalog, progovorila o odnosu sa svojim roditeljima, koji prema njenim riječima, nikada nisu bili idealni.

- Kada sam odrastala, uvijek sam tražila nekoga ko će me učiniti voljenom. Bila sam srednje dijete, ne najmlađe, ne prvo… malo se izgubiš između svega - kazala je Džej Lo, pa dodala:

- Tata je bio odsutan jer je uvijek radio noću, a onda bi po cijeli dan spavao i nisam se osjećala kao da imam dovoljnu komunikaciju sa njim. Moja je mama bila narcisoidna, voljela je da bude u centru pažnje i voljela je da se zabavlja - pojasnila je.

Posvetila se muzici

Dženifer tvrdi da je sa majkom imala nesuglasice zbog kojih su se udaljile, a koje su bile rezultat njene odluke da ostavi studije i posveti se muzici.

- Htjela sam da se oprobam u plesu i to je zahtijevalo puno radno vrijeme… Počela sam da spavam na kauču u plesnom studiju. Bila sam beskućnica, ali sam joj rekla: ‘Ovo je ono što moram da učinim‘ - prisjetila se Lopezova i dodala da joj je majka usadila vrijednosti nezavisnosti i samostalnosti.

Ipak, vremenom su se odnosi izgladili, a njeni roditelji su joj danas velika podrška, pa je prošle godine za Dan očeva podijelila fotografiju sa ocem Dejvidom uz koju je napisala: Tata, volim te!

Bila zlostavljana u vezama

Još jedna iznenađujuća ispovijest bila je vezana za njen emotivni život, a pjevačica je priznala da je bila više puta u toksičnim vezama, u kojima je trpjela zlostavljanje.

- Biti izmanipulisan nije prijatno. Mislim, nikada nisam bila u vezi u kojoj sam dobila batine, hvala Bogu, ali definitivno sam bila zlostavljana i preživjela sam još par drugih neprijatnih stvari. Grubosti. Nepoštovanje - rekla je ona, ne otkrivajući o kom partneru je riječ.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.