DENIS OHANA

Sličnost je zapanjujuća: Dvojnica Kejt Mos prošetala pistom i ukrala svu pažnju

Na predstavljanju svoje nove kolekcije u 12. arondismanu Pariza, dizajnerica Marina Ser stvorila je pravu pomutnju zahvaljujući angažmanu dvojnice

Kejt Mos je pokorila svjetske piste. Instagram

M. Z.

5.3.2024

Francuska dizajnerica udahnula je novi život printu polumjeseca koji ju je proslavio, istaknuvši ga na večernjim haljinama, kostimima i raznobojnim, elegantnim pletivima. Prepoznatljivi motiv polumjeseca vratio se kao središnji element nove kolekcije Marine Ser (Serre) no, u odnosu na prethodne sezona, postao je diskretniji.


Ipak, o njenoj novoj reviji najviše se govorilo u kontekstu angažiranja Denis Ohane (Denise) u ulozi modela.

Osim što je sunarodnjakinja Kejt Mos (Kate Moss), ova Britanka sa 50-godišnjom ikonom modne industrije dijeli nevjerovatnu sličnost, koja je do punog izražaja došla na novoj reviji francuske dizajnerice održane u srcu Ground Controla, multidisciplinarnog stambenog prostora u Parizu.


Na račun nevjerovatne sličnosti s Kejt Mos, Denis Ohana, rodom iz Liverpula, osigurala je brojne angažmane u modnoj industriji.

Pistom na reviji Marine Sere prodefilirala je odjevena u dugu bijelu košulju, kožne hlače i odgovarajuću jaknu, u sivoj nijansi s tetoviranim printom polumjeseca prepoznatljivim za modni potpis dizajnerice, piše Tportal.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.