ZNA SE I RAZLOG

Žena s najsavršenijim tijelom je otkrila: ''Napuštam glumu. Ne mogu biti nečija ljubavnica...''

Keli Bruk glumila je u serijama kao što su ''Midsomer Murders'', ''Smallville'' i ''Moving Wallpaper'', a pojavila se i u nekoliko filmova

Keli Bruk odustaje od glume. Instagram

M. Z.

19.3.2024

Keli Bruk (Kelly Brook, 44) objavila je da se više neće baviti glumom. Žena s najsavršenijim tijelom, kako ju mnogi nazivaju, glumila je u serijama kao što su ''Midsomer Murders'', ''Smallville'' i ''Moving Wallpaper'', a pojavila se i u nekoliko filmova. Sada će završiti sa svojom glumačkom karijerom, a otkrila je i razlog.

- Napustit ću glumu. Ne volim predugo biti odsutna od kuće. Volim spavati u vlastitom krevetu i moram čuvati svog psa. Ja sam bila užasna glumica. Smatram da je to prilično iscrpljujuće - rekla je za Daily Star.

Glumica je ispričala i da ne želi glumiti tuđu ljubavnicu.

- Imam snažnu osobnost pa mi je uvijek teško ući u lik nekog drugog. Morala bih glumiti da sam u braku s nekim i nakon dvije sedmice ja sam u glavi doslovno vjerovala da je tako. Bila je to užasna situacija - dodala je.


S vjenčanja. Instagram

Inače, Keli je u braku s Džeremijem Parisijem (Jeremy), s kojim se vjenčala 2022. godine.

- Ne mogu zamisliti da se okrenem Džeremiju i kažem: ''Odsutna sam šest sedmica i pretvarat ću se da sam ljubavnica Rajana Rejnoldsa (Ryan Reynolds), je li to uredu?'' Mislim da se to mom suprugu ne bi svidjelo. Nekad moraš odustati od nekih stvari u životu, ja ne mogu više samo pobjeći i biti glumica - rekla je Keli.

Osim u popularnim serijama, Bruk je glumila i u filmovima. Svoj prvi film ''Sorted'' je snimila 2000. godine. Kasnije je glumila i u filmovima ''The Italian Job'' te ''Piranha 3D''.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.