ATRAKTIVNI PRIZORI

Novi Džejms Bond je na Dugom otoku snimao reklamu: Ovako izgleda u kadrovima za Armani

Tad se u parku prirode Telašćica snimala nova reklama za Armanijev parfem Aqua di Gio

Dobio je Zlatni globus za sporednu ulogu. Instagram

M. Z.

25.3.2024

Aron Tejlor Džonson (Aaron Taylor-Johnson, 33) dobio je službenu ponudu da postane novi Džejms Bond (James), javili su prije nekoliko dana britanski mediji. Ako pristane na ponudu, postat će sedmi glumac koji je utjelovio filmskog špijuna.

Dotad stižu novi detalji o glumcu. Kult plave kamenice izvijestio je da je Tejlor Džonson prošlog ljeta s porodicom boravio u Villi Nai na Dugom otoku.

Tad se u parku prirode Telašćica snimala nova reklama za Armanijev parfem Aqua di Gio. Ona prikazuje atmosferu ljeta u mediteranskoj divljini, a Aron u većini kadrova pokazuje svoj isklesani torzo.

On je počeo je glumiti šest godina. Kao dijete se pojavio u filmovima ''Šangajski vitezovi'' (2003.) i ''Iluzionistu'' (2006).

Ipak, mnogima je možda najpoznatiji po glavnoj ulozi u filmu ''Kick-Ass'' iz 2010. i njegovom nastavku ''Kick-Ass 2'' iz 2013. Glumio je i u filmu ''Avengers: Age of Ultron'' (2015.)

Osvojio je Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca 2017. godine za ulogu u trileru Toma Forda ''Nocturnal Animals''.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.