BEOGRAD

Kćerka Željka Joksimovića živi u rustičnom stanu: Odselila se iz očeve vile i pokazala svoj dom

Pretežno je zastupljena bijela boja, ali i crvena, koju kćerka hitmejkera specijalno voli

Željko i Mina Joksimović. Instagram

Blic.rs

25.3.2024

Dom Mine Joksimović, kćerke pjevača Željka Joksimovića, smješten je u samom srcu Beograda.

Kada se kao student Željkova nasljdnica preselila u Beograd živjela je privemeno u očevoj vili. Vremenom je shvatila da joj treba sloboda, a otac joj je kupio lijep stan, piše Blic.

Uz pomoć majke Vesne ona ga je opremila po svom ukusu, te tako danas može da se pohvali da je svakom kutku u stanu dala svoj pečat.

Joksimović: Pohvalila se svojim domom. Instagram

Dom Mine Joksimović sačinjava rustični nameštaj u kombinacji sa modernim. Pretežno je zastupljena bijela boja, ali i crvena, koju kćerka hitmejkera specijalno voli.

Kupatilo je popločano zanimljivim sedefastim pločicama, a krasi ga i veliki lavabo i kada u kojoj sada Mina Joksimović uživa da se relaksira nakon napornog dana.

Spavaću sobu krasi krevet sa karmin crvenom posteljinom i bijeli rustični regal. Na zidovima su 3D tapete, a po njenim objavama reklo bi se da se Minin kutak nalazi na posljednjem spratu zgrade.

Dom Mine Joksimović je mjesto gdje ona okuplja prijatelje i porodicu. Ono što dodatno krasi Minin kutak je lijep pogled sa prozora kojim se ona nedavno pohvalila, piše Blic.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.