JOŠ JEDAN KRAH BRAKA

Toni Bijelić novu djevojku upoznao i s Anom Nikolić: Ponosno je svima pokazivao, evo gdje su se provodili

Biznismen mjesecima ne krije da ima novu romansu

Nisu više zajedno. Kobra

M. Z.

27.3.2024

Kako je Telegraf ekskluzivno objavio, Toni Bijelić već mjesecima živi s novom ženom koja je znatno mlađa od njega, a koju se nije trudio ni da krije od ljudi, barem dok se zvanično ne razvede od Dragane Mirković.

Bili u Hrvatskoj

On je novu izabranicu nedavno čak upoznao i s Anom Nikolić, s kojom su se vidjeli u Hrvatskoj!

- Oni su bili u jednom mjestu na primorju i to s Anom i još jednom osobom. Toni uopšte nije krio da ima novu žensku osobu u životu i da je zaljubljen. Ne znam samo da li Dragana zna za to, mislim na to druženje i susret, jer je Ana u dobrim odnosima s njom i prethodno joj je bila i na koncertu u Areni, 16. februara - kaže naš izvor.

Kako se čulo još krajem prošle godine, Dragana i Toni već tada mjesecima nisu živjeli na istoj adresi, a biznismen je uveliko započeo život s drugom ženom.

- Oni žive u dva mjesta... Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana riješiti da izda zvanično saopćenje jer je sve postalo baš očigledno - rekao je izvor Telegrafa.

Podsjetimo, Dragana je sljedećim saopćenjem obavijestila javnost da se razvodi od Tonija s kojim je dobila dvoje djece - kćerku Manuelu i sina Marka:

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. S velikom tugom moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka.

Već dugi period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a posljednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući nasilu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome s kim sam provela mnogo lijepih godina.

Težina trenutka

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima zahvaljujem za dosadašnju saradnju, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sljedeći put javiti s mnogo ljepšim vijestima, unaprijed zahvaljujem za razumijevanje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.