ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Lejdi Gaga zaručena za bivšeg dečka: ''Ajme, koliki prsten!''

Gaga je u vezi s Majklom Polanskim od 2020. godine, a početkom 2023. su prekinuli

Vratila se bivšoj ljubavi. Instagram

M. Z.

9.4.2024

Gaga je u vezi s Majklom Polanskim od 2020. godine, a početkom 2023. su prekinuli. On navodno nije bio spreman za brak i djecu, dok pjevačica je. Kasnije su opet viđeni zajedno.

Pjevačica i glumica Lejdi Gaga (Lady Gaga, 37) nedavno je prošetala zapadnim Holivudom. Fotografi su je primijetili dok je koračala u crnoj modnoj kombinaciji te oduševili fanove novim fotkama. Ipak, njezini fanovi primijetili su jedan detalj na njenoj ruci.

Gaga i Majkl uživaju u ljubavi. Instagram

Gaga je nosila ogromni prsten, a fanovi su odmah započeli s nagađanjima da će pjevačica uskoro pred oltar.

- Je li ona to zaručena? - pitali su fanovi nakon što su vidjeli prsten.

Gaga je u vezi s Majklom Polanskim (Michael Polansky) od 2020. godine. Šuškanja o njihovoj ljubavi krenula su godinu ranije, a sve su priznali zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama.

Nakon tri godine veze, početkom 2023., navodno su prekinuli. Razlog njihovog prekida je navodno bio taj što je Gaga bila spremna za brak i djecu, dok on nije.

Ponovo su viđeni zajedno u oktobru 2023. Tada su se držali za ruke i nisu skidali osmijehe s lica. U to vrijeme svjedoci su priznali da je par izmjenjivao puno nježnosti, a Gaga je tada nastupala na Super Bowlu dok je Polanski viđen tokom nastupa u VIP dijelu s njenom majkom Sintijom Germanotom (Cynthia Germanotto), piše 24.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.