NEPOZNATI DETALJI

Zendeja otvorila dušu i priznala: Voljela bih da sam išla u školu

Zendeja koja je karijeru počela još kao dijete i koju je u zvijezde lansirao popularni "Disney Channel"

Zendeja. AP

D. R.

10.4.2024

Glumica, pjevačica, aktivistica u samo 27 godina ostvarila je zavidnu karijeru, ispunila svoje dječije snove i očarala vojsku vjernih fanova širom svijeta. Ispričala je kako danas, kao odrasla osoba, razmišlja o svom odrastanju kojeg je preskočila.

- Ne znam koliki sam izbor imala. Imam pomiješane osjećaje o djeci, slavi i biti u javnosti, ili biti dijete glumac - rekla je Zendeja (Zendaya) za "Vogue" povodom naslovnice magazina u maju.

Zendeja koja je karijeru počela još kao dijete i koju je u zvijezde lansirao popularni "Disney Channel", nastavila je pričati da se osjeća kao da "sada prolazi kroz svoju tjeskobnu tinejdžersku fazu za koju nije imala vremena prije".

- Osjećala sam se kao da sam gurnuta u odraslu poziciju: vrlo rano sam postajala hraniteljica svoje porodice i događalo se mnogo promjena uloga i tako sam zapravo odrasla - objasnila je. Ispričala je da se osjećala kao da treba biti "savršeno biće", biti sve ono što svi žele da bude i živjeti u skladu sa svim tim očekivanjima - zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.