ZA SVE NJU KRIVILA

"Ako umrem od raka, ona je kriva": Džej Lo na meti optužbi za smrt influenserke

Internet zvijezda Kajl Marisa Rot je preminula u 37. godini, o čemu je javnost obavijestila njena majka

Instagram

D. H.

18.4.2024

Kajl Marisa Rot je bila poznata influenserka. Uzrok njene smrti još uvijek nije poznat, međutim, njena majka je pričala o toksičnosti i svim porukama koje je njena kćerka dobijala na društvenim mrežama.

- Samo želim da ljudi žive svoj život s Kajlinom vedrinom, njenom prelijepom dušom i duhom - istakla je njena majka.

Inače, Kajl je uglavnom objavljivala sadržaj koji je posvećen skandalima poznatih ličnosti i njihovim snimcima, a posebno se bavila Dženifer Lopez i Pi Didijem, tako da neki čak njenu smrt dovode u vezu sa Džej Lo.

Influenserka je nedavno izjavila kako je njen kanal ukinut zbog kršenja autorskih prava jer je koristila u snimcima dijelove filma The Greatest Love Story Never Told, Dženifer Lopez. Upravo zbog toga nije mogla da nastavi da zarađuje.

-Narcisoidnost Džej Lo (J. Lo) je svojeručno uništio glavni dio mog malog posla. Nisam dobila priliku ni da preuzmem ili sačuvam četiri godine rada na svom sadržaju, koji je pregledan više od milijardu puta i dobio više od 50 miliona lajkova - istakla je tada.

Inače, kasnije je otvorila novi nalog, ali je nastavila da okrivljuje Džej Lo za nevjerovatne gubitke koje je imala, a koji su se odrazili i na njeno liječenje. Podsjetimo, Kajl se borila sa depresijom i sa rakom debelog creva, o čemu je često pričala.

- Ako umrem od raka creva, ona je kriva - rekla je u jednom snimku.

Kada se pojavila vest o njenoj smrti, na društvenim mrežama su vrlo brzo počeli da optužuju Dženifer Lopez iako se zvanično jop uvijek ne zna od čega je preminula influenserka, kao ni to da li joj pristup liječenju bio ograničen.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.