SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE

Supruga Kanjea Vesta fizički napadnuta u Los Anđelesu

Reper je udario čovjeka koji je zgrabio Cenzori

Kanje Vest i Bjanka Cenzori. Instagram

D. R.

18.4.2024

Predstavnici repera Kanjea Vesta (Kanye West) naveli su da je muškarac fizički i seksualno napao njegovu suprugu Bjanku Cenzori (Bianca Censori) u incidentu u Los Anđelesu. 

Izvori su prethodno rekli za TMZ da je Vest pod istragom kao osumnjičenik zbog fizičkog napada ranije ove sedmice, nakon što je reper navodno udario čovjeka koji je zgrabio Cenzori.

- 'Zgrabio' je krajnje neadekvatan opis onoga što se dogodilo. Bjanka je fizički napadnuta. Napadač se nije samo sudario s njom. Stavio je ruke pod njenu haljinu, direktno na njeno tijelo, uhvatio ju je za struk, vrtio ju je oko sebe, a zatim joj je slao poljupce. Bila je fizički i seksualno zlostavljana - rekao je reperov tim u izjavi.

Kanje Vest i Bjanka Cenzori. Instagram

Losanđeleska policija istraživala je Vesta i ranije. Naime, 2022. reper je bio pod istragom zbog zlostavljanja osobe za koju je tvrdio da mu se ruga. 

- Jednostavno je imao stav, poput 'Šta ćeš učiniti?' Samo ti kažem da ta plava Covid maska ​​neće zaustaviti ovaj nokaut - rekao je Vest, koji nije uhapšen niti optužen za incident.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.