POZNATI JUTJUBER

Baka Prase se požalio zbog ogromnih troškova: Za hranu mjesečno dajem 10.000 eura

Poznato je da voli da troši, ali i ne žali za svoje najbliže

Svaki mjesec izdvoji 14.000 eura. INSTAGRAM

Dž. R.

30.4.2024

Poznati jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, šokirao je mnoge otkrivši iznos koji mora da izdvoji svakog mjeseca.

Na svom instagram storiju objavio je sliku sa velikom količinom novca koju isplaćuje zaposlenicima. Međutim, ne pada mu lako što mora izdvojiti toliku svotu, te se požalio pratiocima sa pomenute platforme.

- Plate i troškovi, 14.000 eura svakog prvog u mjesecu - napisao je Bogdan.

Luksuzni život

Podsjetimo, Bogdan se nedavno preselio iz Beograda na vodi u luksuzni stan od 300 kvadrata, koji navodno košta 2.000.000 eura. Bogdan je naveo da ovaj stan iznajmljuje, a mjesečni najam stana sa troškovima iznosi oko 6.000 eura.

- Imam lizing za BMW-a to je mjesečno otprilike 3.500 eura, ne znam tačno. Imam rentu stana i sve troškove koji idu uz stan, nek bude oko 6.000, hrana svaki dan 300 do 500 eura, kažem to jer zovem sve da ne bih jeo sam, imam novca i mogu da plaćam te ručkove, nije mi problem. Troškovi hrane mjesečno su mi 10.000 eura, što je pretjerano, ali tako živim, jer tako mogu, kraj priče. Mjesečni troškovi su mi preko 50.000 eura, ljudi možda neće da vjeruju u to, ali vidi se i po klipovima koliko para dajem. Moji mjesečni troškovi su surovi, surovo veliki - kazao je Baka Prase.

Ne žali

Poznato je da voli da troši, ali i ne žali za svoje najbliže, te je tako iznenadio svog najboljeg prijatelja, Igora, kada mu je za vjenčanje poklonio automobil vrijedan 50.000 eura.

Često zna da iznenadi djevojku Anju Bla, porodicu, prijatelje, saradnike, ali i ljude kojima je pomoć potrebna, kao što je odlučio da pomogne Nikoli iz Srbobrana koji ima azil za pse i uplatio mu je pozamašnu svotu novca.

Ogromna svota na stolu. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.