PENELOPE KRUZ

Poznata glumica proslavila 50. rođendan: Salma Hajek joj čestitala starim fotografijama

Jedna od fotografija nastala je na premijeri filma "Dogma" u Njujorku

Godine joj predivno stoje. Instagram

Dž. R.

1.5.2024

Penelope Kruz (Cruz) i Salma Hajek (Hayek) važe za jedne od najljepših žena svijeta, a jedna od njih je nedavno proslavila pedeseti rođendan.

Stare uspomene

Hajek je kao čestitku svojoj prijateljici Kruz objavila zajedničke fotografije, a između ostalog i jednu iz 1999. godine kada su bile na početku svojih karijera gdje se vidi da se glumice nisu skoro ništa promijenile od tada.

Spomenuta fotografija nastala je na premijeri filma "Dogma" u Njujorku, a pored nje u objavu je uključena i fotografija s Oscara iz 2000. godine te još jedna iz 2005. godine.

Emotivna čestitka

- Sretan rođendan Penelope. Hvala ti Bože što si poslao anđela na Zemlju prije nekoliko posebnih godina. Svi mi čiji su se putevi s njom ukrstili znamo da nam je ona život učinila ludim, uzbudljivim, smislenim, inspirativnim i s toliko ljubavi nas naučila šta znači solidarnost i odanost - napisala je Hajek u emotivnoj čestitci.

Dodala je zahvalu za male anđele koje je rodila na ovom svijetu i napomenula da je ona jedna izvanredna žena, a svake godine sve više.

Kruz je svoj rođendan proslavila posjetivši koncert Bad Bunnyja, a podijelila je i fotografije sa zabave koja je uslijedila, a kojoj je prisustvovala upravo Hajek, ali i mnoge druge poznate ličnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.