POHVALILA SE

Nikolina Pišek pokazala vilu od 1.7 miliona eura: Mali noćni radovi

Nikolina je prije nekoliko dana objavila da uskoro mijenja svoju adresu

Pišek se pohvalila luksuzom. Instagram

Z. K.

15.5.2024

Voditeljica Nikolina Pišek se useljava u svoju luksuznu vilu vrijednu 1.7 miliona eura u zagrebačkim Šestinama koju je kupila s preminulim suprugom Vidojem Ristovićem.

S pratiteljima je podijelila kako izgleda njen novi dom. Sve je još prekriveno kutijama sa stvarima koje treba raspakirati, ali je Nikolina pokazala dio namještaja kojim je uredila novu vilu.

- Work in progress. Svašta tu ima i još ništa nema - rekla je Nikolina.

Pokazala je i kako izgleda njezina garderoba.

- Mali noćni radovi - napisala je u opisu snimke na kojoj slaže odjeću dok sluša italijanske pjesme.

Nikolina je prije nekoliko dana objavila da uskoro mijenja svoju adresu.

- Bilo je dosta grbavo i izazovno, s dosta hupsera na putu, i bit će još svakojakih situacija. Idući tjedan mi istovremeno ulazi ekipa za seljenje, istovaruju stvari, i nadamo se obećanom stizanju namještaja u utorak. Gdje ćemo za to vrijeme i na čemu spavati, što i gdje jesti, gdje se tuširati i što iz koje kutije oblačiti - ne znamo - napisala je u objavi.

Podsjetimo, Nikolinina vila je 2022. osvanula i na Index Oglasima, ali je u oglas u međuvremenu istekao. Svoju luksuznu vilu u podsljemenskoj zoni prodavala je za spomenutih 1.7 miliona eura.

Kuća ima 420 kvadrata i okućnicu od 1.460 kvadrata koja je izgrađena 2012. godine. Otvorenog je tlocrta s velikim boravkom, kuhinjom, izlazom na bazen, ima tri spavaće sobe i prostor za osoblje. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.