KRALJEVSKI GLAMUR

Hari i Megan putovanjem u Nigeriju izazvali burne reakcije: Ignoriraju sva pravila

Skupocjene modne kreacije Megan Markl privukle su pažnju onih zainteresiranih u modu

Princ Hari i Megan Markl. Instagram

D. R.

18.5.2024

Da Buckinghamska palača više nema kontrolu nad ponašanjem princa Harija (Harry) bilo je odavno jasno, a posljednje putovanje u Nigeriju razljutilo je kralja iz više razloga.

Situacija u kraljevskoj porodici nikako da se smiri, a princ Hari i Megan Markl (Meghan Markle) kao da svojim ponašanjem namjerno provociraju reakcije iz Londona. Iako je putovanje u Nigeriju bilo važna prekretnica u promociji 'Invictus Games', Megan i Hari nisu propustili priliku da predstave kraljevski glamur, a kralj Čarls (Charles) zbog medijske popraćenosti ove avanture kipti od bijesa.

- Vilijam (William) je apsolutno bijesan i odlučan pronaći način da spriječi takve slike u budućnosti - otkriva izvor za strane medije komentirajući putovanje koje je imalo energiju neslužbene kraljevske turneje odbjeglog para.

Skupocjene modne kreacije Megan Markl privukle su pažnju onih zainteresiranih u modu, a druženje s ljudima Nigerije mnogi su iščitali kao pokušaj naglašavanja humanitarnog duha.

- Činjenica je da su Megan i Hari tretirani kao da je riječ o službenoj kraljevskoj turneji. Sve tipične značajke kraljevske turneje bile su tu, jer je par dočekan plesom i pozivan na razne prijeme i školske posjete - otkriva izvor naglašavajući da je kralj ovaj put ljut na najmlađeg sina.

- Kao da Hari i Megan ignoriraju sva pravila - njihov put u Nigeriju bio je dokaz da odbijaju prihvatiti da više nisu članovi kraljevske porodice - rekao je stručnjak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.