LJEPOTICE

Ova Bosanka je među deset najljepših žena svijeta

Avaz.ba

7.12.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

Jelena Karagić iz Banja Luke, u Bosni i Hercegovini, našla se među deset najljepših djevojaka svijeta. Laskavu titulu Jelena je osvojila na svjetskom takmičenju u ljepoti MISS Earth koje je održano na Filipinima.

- Život mi se drastično promijenio nabolje, i u privatnom i u poslovnom smislu. Ostvarila sam saradnje u ozbiljnim kampanjama i uskoro krećem s novim projektima i angažmanima. Naročito se promijenio tokom mjesec koje sam provela na prelijepim Filipinima. Mnogo više sam upoznala svijet, različite načine života, kulture i nacije, a drago mi je i što sam spoznala neke probleme u našoj državi. Planiram da ubuduće malo poradim na tome i pokušam da uradim nešto što do sada nije praktikovano, kao što su, naprimjer, odlasci u školu i edukacija mlađih generacija o ekološkoj osviješćenosti - priča ljepotica.

Manekenska pista joj je od malih nogu opsesija.

- Od svoje pete godine sam u svijetu modelinga i manekenstva. Završila sam manekenske škole i nosila revije od malih nogu. Time se ponosim i mogu da kažem da je to moj hobi, ali i moj životni put, naravno pored fakulteta. U ovom poslu se potpuno osjećam kao na svom terenu, uživam u svakom momentu svog rada i pokušavam da ga maksimalno iskoristim - kaže Jelena koju nerijetko upoređuju sa italijanskom filmskom divom Monikom Beluči.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.