LJEPOTICE

"Ruska Pepeljuga" Natalija Vodianova: Od prodavačice povrća do jedne od najmoćnijih žena svijeta

Avaz.ba

25.1.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Foto: Instagram

Manekenka Natalija (Natalia) Vodianova je majka petero djece i na računu ima milione. Ali vjerovali ili ne, život je počela kao siromašna curica na tržnici. Zbog toga su je prozvali i Pepeljuga.

Lijepa Ruskinja rođena je u teškom siromaštvu iz kojeg se izvukla zahvaljujući ljepoti, i danas s 35 godina broji milione, ako ne i milijarde. Naime, ova djevojka rođena je u siromašnom selu u Rusiji, gdje je živjela sa samohranom majkom i autističnom sestrom Oksanom. Nije im bilo lako, a Vodianova je s majkom od malih nogu na tržnici prodavala voće i povrće. 

Daleko od glamura koji joj se tek smiješio. Jednog dana na tržnici ju je primijetio modni agent i uveo je u svijet manekenstva. 

Ovoj ljepotici otad nema kraja. Odrađivala je revije najpoznatijih dizajnera, razmišljavši kako da majku i sestru izvede iz siromaštva i osigura im bolji život. Već sa 17. godina doselila je u Pariz i postala jedna od najplaćenijih manekenki, a do 20. godine života utržila je i zaradu od oko 20 miliona dolara. U tom periodu upoznala je i svog prvog muža - bogatog Džastina (Justina) Portmana. 

S njim je dobila troje djece, paralelno radivši i na karijeri.  Brak je nakon devet godina propao, a Portman je priznao da je zbog svega morao i na rehabilitaciju. 

- Ponašala se prema meni kao da me se srami. Kad je razvod okončan, otišao sam na rehabilitaciju. Poslije smo se čuli i rekla mi je da joj ne nedostajem i da joj ne pada napamet da ponovno budemo porodica - rekao je svojedobno Džastin. 

Nije dugo tugovala te je nakon razvoda ljubav pronašla s milijarderom Antoniom Arnaultom, s kojim je dobila još dvoje djece. 

Sa svega 35 godina, ova ljepotica ima petero djece, i dalje izgleda savršeno, sudjeluje u humanitarnim akcijama i pomaže djevojkama koje su u sličnoj situaciji u kakvoj je ona bila. Zbog svega ova ljepotica nosi nadimak "Supernova".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.