TRUDILI SU SE

Kajli Minog prekinula sa zaručnikom: Šta je bilo presudno

Kajli je isprva htjela da taj razlaz ne izađe u javnost, rekao je izvor

Kajli Minog. Instagram

N. Aj.

5.2.2023

Pjevačica Kajli Minog (Kylie Minogue) je nakon pet godina prekinula sa svojim dečkom Polom Solomonsom (Paul). Vezi je navodno presudila udaljenost jer se Kajli vratila u Australiju, a Pol ostao u Ujedinjenom Kraljevstvu. Iako se borila da veza na daljinu s bivšim kreativnim direktorom britanskog GQ-a uspije, izazov je bio prevelik.


- Kajli i Pol stvarno su se trudili da stvari funkcioniraju, ali na kraju je vremenska razlika od 11 sati bila ubojita - rekao je izvor za The Sun i dodao:

- Pol nije baš mogao otići u Melbourne kad god bi stvari postale napete. Kajli je isprva htjela da taj razlaz ne izađe u javnost jer ona stvarno ne želi da priča bude „jadna, nesretna-zaljubljena-Kajli ponovno slomljenog srca.“

Kajli i Pol su se upoznali su se u februaru 2018. godine preko zajedničkih prijatelja, a samo nekoliko mjeseci kasnije objavili su da su zajedno. Prije dvije godine Polova porodica sugerirala je da su se zaručili.


- Jako je draga, oduševljena sam što su se zaručili. Vrlo je uzbudljivo, ali žao mi je, ne mogu vam više ništa reći jer mi je rečeno da ne smijem. Poštujem svog sina i previše poštujem Kajli da bih išta više rekla – govorila je tada Polova maćeha Glorija (Gloria).

Kajlin tim je, ipak, odbacio takve glasine i objavio da par nije zaručen.

Pjevačica je 30 godina živjela i radila u Ujedinjenom Kraljevstvu prije nego se 2021. odlučila vratiti u Australiju.

- Ove sam godine provela puno vremena sa svojom porodicom u Australiji i bilo mi je jako lijepo - rekla je tada.


Činilo se da veza počinje pucati kada je par zbog Covida-19 bio razdvojen punih devet mjeseci, ali su se tada uspjeli ponovno povezati. Kajli i Pol su posljednji put viđeni zajedno u maju prošle godine na premijeri filma „ABBA Voyage“ u Londonu.

Mnogi fanovi ove pop pjevačice navijali su za njenu vezu s „ljubavnikom s ekrana“ Džejsonom Donovanom (Jason Donovan) s kojim je tokom 1980-ih u sapunici „Neighbors“ tumačila Skota (Scott) i Šarlin (Charlene). Nakon što su se upoznali na setu, tri su godine bili u vezi koja ipak nije mogla preživjeti Kajlinu svjetsku slavu.

Nakon toga, Kajli se povezivalo s Lenijem Kravicom (Lenny Kravitz) i frontmenom INXS-a Majklom Hačensom (Michael Hutchence), a bila je zaručena za Džošuu Sasea (Joshua Sasse) sve do optužbi za varanje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.