U TEKSASU

Selena Gomez sa sestrom uživala na koncertu Tejlor Svift

Selena je nedavno opisala Tejlor kao njenu "jedinu pravu prijateljicu iz Hollywooda"

Selena Gomez. Instagram

N. A.

3.4.2023

Selena Gomez (33), glumica, pjevačica i najpraćenija žena na Instagramu u historiji, i njena devetogodišnja sestra Gracie Eliot Tefej (Elliot Teefey) ukrale su pažnju na koncertu Tejlor Svift (Taylor Swift) u Arlingtonu u Teksasu u sklopu turneje "The Eras". Snimci njih dvije kako plešu i pjevaju preplavili su internet.

Na videima se može vidjeti kako Selena pjeva hitove svoje prijateljice i plješće s hiljadama drugih fanova. Neko je uspio snimiti i Gracie ispred bine u trenutku kada je Tejlor došla do nje i poklonila joj svoj crni šešir, a djevojčica je njoj nakon toga dala svoju narukvicu.

Inače, Svift i Gomez upoznale su se 2008. godine i od tada su dobre prijateljice. Selena je nedavno opisala Tejlor kao njenu "jedinu pravu prijateljicu iz Hollywooda". 

- Nikad se nisam uklapala u popularne cure. Uvijek sam osjećala kao da tu ne pripadam. Moja jedina holivudska prijateljica zapravo je Tejlor Svift - otkrila je u svom dokumentarcu "My Mind & Me".

Podsjećamo, Selena Gomez viđena je s britanskim pjevačem Zajn Malikom (Zaynom) na večeri u Njujorku, zbog čega su njihovi fanovi počeli šuškati da su u vezi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.