BEZ DLAKE NA JEZIKU

Emina Jahović otkrila zbog čega je još na sudu s bivšim mužem

Otkrila je šta misli o novoj izabranici Mustafe Sandala

Emina Jahović. Instagram

N. A.

17.4.2023

Pjevačica Emina Jahović prije nekoliko godina razvela se od turskog pjevača Mustafe Sandala, s kojim je dobila sinove Jamana i Javuza.

Bivši supružnici su nakon razvoda završili na sudu, a Emina je sada gostujući u jednoj emisiji otvoreno progovorila o sudskom procesu, koji i danas traje.

Istakla je da proces nimalo nije prijatan, a priznaje da je još na sudu sa bivšim, zbog njegovih postupaka koji joj se nimalo nisu dopali.

- Ja sam prvi put bila na sudu kada sam se razvodila... I dalje sam na sudu sa svojim bivšim mužem, zato što je uradio neke stvari koje nekako nisu pristajale nekome ko je otac moje djece. I željela sam da ne izgubi tu vrstu odgovornosti, koju je obećao onoga dana kada smo se razvodili - rekla je nedavno Emina u emisiji "Una, due, tre".

Mustafa se nedavno ponovo oženio, a Emina je ovom prilikom otkrila šta misli o njegovoj novoj izabranici.

- Ja sam samo željela da budem sigurna da izbor koji pravi bude pravi i da to ne bude jednu godinu ovako, a drugu onako, toga se i ja čuvam, jer ne želim da u život moje djece svake godine ili svakih šest mjeseci ulazi neki drugi čovek - zaključila je pjevačica.

Podsjetimo, Emina i Mustafa su se vjenčali 2008. godine, a kruna njihove tadašnje ljubavi su sinovi Jaman i Javuz. Iako je njihova ljubavna priča djelovala bajkovito i mnogi su vjerovali da će trajati zauvijek, supružnici su riješili da okončaju brak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.