SOFIJA O VIKTORU

Kćerka Željka Šašića o tajnoj vezi s Breninim sinom: Spomenula i njihovo vjenčanje

Ne znam šta može da bude u budućnosti, sve je moguće - rekla je Sofija

Sofija Šašić. Instagram

Dž. H. M.

27.11.2023

Viktora Živojinovića su dugo povezivali sa Sofijom Šašić, ali njih dvoje o tome nikada nisu pričali. Međutim, nedavno je Željkova i Sonjina kćerka odlučila da objasni kakav je njihov odnos i šta se dešavalo između nje i mlađeg sina Lepe Brene.

– Viktora mnogo volim, on je predivan dečko i stvarno koja god da bude sa njim bit će sretna. Viktor i ja smo imali one klinačke simpatije, desilo se da se poljubimo, ali sada smo prijatelji. Mogu reći da bi mnogi voljeli da on i ja budemo zajedno, navijaju za našu vezu, jer smo karakterno slični, šta znam. Šalimo se on i ja da ako nikoga ne nađemo, da ćemo se na kraju uzeti nas dvoje - rekla je Sofija i dodala:

Vikor i Brena. Instagram

– Ne znam, volim ga kao druga, on je meni posebno drag. Mnogo smo izlazili, družili se, tako da ga baš gotivim. Ne znam šta može da bude u budućnosti, sve je moguće - rekla je Sofija.

Kako pišu mediji, ono što je influenserka prešutila jeste to da se Lepa Brena protivila toj vezi i da je to jedan od glavnih razloga zbog kojeg je Viktor ostavio Sofiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.