MUZIKA

Jelena Karleuša otkrila planove za 2018. godinu: Želim Dušku da rodim sina!

Kurir.rs

1.1.2018

Jelena Karleuša raduje se Novoj godini kao malo dijete. U prazničnom raspoloženju uredila je svoj dom, u kojem uživa sa kćerkama Atinom i Nikom i suprugom Duškom Tošićem. Pop zvijezda za Kurirov novogodišnji trobroj priča o planovima, željama za 2018, a kritikovala je i kolegice koje nemaju stila.  

Kako izgleda doček Nove godine u vašem domu?

- Učinila sam sve da nam kuća izgleda kao iz bajke! Ko god uđe, odmah slika! Više se, čini mi se, radujem ja svemu ovome nego Atina i Nika! Osjećam radost i uzbuđenje kao kad sam bila mala. Jelka je kraljica dnevne sobe, potrošila sam silne pare da kupim ukrase jer je ogromna, tri i po metra! Pošto tradicionalno ne radim za sam doček, bit ćemo porodično svi zajedno, uz klopu i piće, i to meni predstavlja najveći poklon! Vjerovatno ću u nekom momentu biti i u pidžami! Milina! Već 1. i 2. januara nastupam u Beogradu i opet kreće haos i ludnica!

S obzirom na to da iz godine u godinu zadaješ domaći zadatak pa te i svjetske zvijezde kopiraju, da li su pred tobom teži izazovi u 2018?

- Godina koja dolazi bit će teška, predosjećam. Planiram veliku regionalnu koncertnu turneju. Za to mi trebaju i nove pjesme, koje uveliko planiram. Ali 2018. će biti presudna godina za mnogo toga!

Ovu godinu je obilježilo i nekoliko razvoda. Da li se plašiš kraha braka?

- Duško i ja smo toliko različiti da su nam odavno svi predviđali kraj. Ali kad postoji prava ljubav, kada se ljudi za brak bore, kad čuvaju svoju porodicu, nema straha od kraha. Naravno da se i mi posvađamo, ali mi jedno bez drugog ne možemo.

Da li u Novoj priželjkujete nasljednika?

- Duško bi jako volio sina. Ako mi zdravlje to bude dozvolilo, naravno da ću biti sretna majka i trećeg djeteta.

Navedi nekoliko koleginica kojima bi promijenila stil od glave do pete?

- Ima malo onih kojima ne bih. Neka se ne naljute, ali stvarno mnoge izgledaju kao s buvljaka. Mada, kad neko ima stila, i na buvljaku bi mogao pristojno da se sredi. Estrada je generalno operisana od ukusa, čast svjetlim izuzecima poput Ilde Šaulić, Emine Jahović, Ane Bekute. Šteta, imamo tako lijepe i zgodne žene.

Kako objašnjavaš to što se u „Zvezdama Granda“ više priča o žiriju nego o takmičarima?

- Šta ću ja tim i takvim kandidatima kad su neinteresantni?! Dovedena sam da dižem gledanost i ja to moram da radim sve do momenta dok se ne nađu kandidati koji će biti dovoljno interesantni da kolege iz žirija i ja možemo da danemo dušom! Mi tražimo prave zvijezde, one koje će nama u žiriju ukrasti šou! Moraju mnogo više da se trude i mi smo tu da ih naučimo. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.