Baka Darka Lazića neutješna: Rekao nam je da se razvodi, Ana ima drugog!

Avaz.ba
10.01.2018 22:06
A
A
A

Samo nekoliko sati nakon što je kao bomba odjeknula vijest da je pjevač Darko Lazić snimljen kako konzumira bijeli prah, uslijedio je još jedan šok. 

Četvorogodišnji brak sa koleginicom Anom Sević, navodno je sporazumno razveden još prije dva mjeseca, a kako su prenijeli srbijanski tabloidi, bivši supružnici dogovorili su se da ostanu u dobrim odnosima zbog kćerke Lorene.

Iz istog razloga, pišu tabloidi, Ana i Darko su se dogovorili da se ne oglašavaju niti pojavljuju u javnosti. Zbog toga, ekipa “Alo!” novina uputila se u Brestač, gdje i dalje žive Darkovi roditelji i baka Milka, kako bi saznali koliko ima istine u svemu tome.

"Bio je, za Badnje veče je baš dolazio, a od tada mira nemamo. Kazao nam je da se razvodi od Ane, jer mu je priznala da ima drugoga. Ona sada priča da su se razveli prije dva mjeseca, a to nije tačno. I ovo sada što pričaju da se drogira, sve mu je to ona smjestila. Neka se sada vadi kako zna. Pa da se drogira, da li bi imao toliki stomak, kažite vi meni. Žao mi ga je, nemam riječi da vam opišem, toliko se opteretio zbog svega ovoga", kaže Darkova baka Milka.