Ana i Rasta ponovo zajedno!

Avaz.ba
14.01.2018 08:21
A
A
A

Bivši supružnici Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ponovo će zajedno nastupiti i dijeliti scenu na velikom koncertu u Makedoniji, ekskluzivno otkriva „Alo!”.

Naime, kako piše Alo.rs., Ana se nakon višemjesečnog porodiljskog odsustva uželjela kontakta sa publikom i odmah nakon novogodišnjeg nastupa u Beogradu tražila je od svog menadžera da joj zakaže novi nastup. Ponuda je stigla iz makedonske prijestonice, ali uz uslov da sa Anom nastupa i njen bivši suprug.

- Ana i Rasta će nastupiti zajedno 16. februara u Skoplju, a to će biti njihov prvi zajednički izlazak na scenu nakon razvoda. Malo je reći da su uzbuđeni zbog toga, oboje čak imaju tremu. Međutim, kada je dobila ponudu da nastupi sa Rastom, u prvi mah je bila skeptična, jer se pribojavala njegove reakcije. Ali oboje su profesionalci koji su dugo u poslu i tačno znaju šta publika traži od njih. Razgovarali su hladne glave i zaključili da je zajednički koncert pun pogodak - započinje priču za „Alo!” izvor blizak bivšem bračnom paru i dodaje:

- Ana se već ozbiljno posvetila pripremama za koncert i uveliko osmišljava koreografiju, ali i stajling koji će nositi u Makedoniji. Svi koji su ih makar jednom gledali uživo znaju da Ana i Rasta donose nevjerovetnu energiju i da imaju sjajan odnos na sceni. Međutim, vijest o zajedničkom koncertu još nije zvanično objavljena, jer Ana želi da što manje komunicira sa predstavnicima sedme sile. Ali i to će morati uskoro da se desi - kaže naš izvor i pojašnjava odnos bivših supružnika:

- Čak i nakon razvoda njih dvoje su ostali u dobrim odnosima. Ana poštuje Rastu kao oca svoje kćerke, ali u njemu vidi iskrenog prijatelja i najveću podršku. Sa druge strane, nema stvari koju Rasta ne bi učinio za nju, a činjenica da će ponovo nastupiti zajedno i da će i na novom Aninom albumu sarađivati, govori u prilog tome da mu beskrajno vjeruje. Kćerka Tara im je centar svijeta, cijeli život će ih povezivati, a Rasta redovno obilazi djevojčicu. Osim činjenice da su razvedeni, u njihovom odnosu kao da se ništa nije promijenilo, jer se viđaju gotovo svakodnevno. Čak će i na nastup u Skoplju otputovati zajedno - kaže naš izvor na kraju.

Podsjetimo, pop pjevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta vjenčali su se u julu 2016. godine, nakon samo nekoliko mjeseci zabavljanja. U avgustu naredne godine Ana je na svijet donijela djevojčicu Taru, a već u novembru par je objavio da se razveo.

Više o:

Ana Nikolić Rasta