MUZIKA

Prvi put u Zadru: Dino Merlin napravio spektakl u rasprodanoj areni

Index.hr

11.2.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Čarobnjak Dino Merlin ponovno je trijumfirao, ovoga puta u Zadru. Unaprijed rasprodana Arena ''Krešimir Čosić'' nikad nije bila ispunjenija u deset godina otkako je sagrađena.

Bio je to po svim pokazateljima rekord popularnosti. Slavni umjetnik uzvratio je razdraganoj publici festivalom muzičkih emocija. Više od dva sata deset hiljada ljudi uglas je pjevalo sada već legendarne evergrin pjesme iz njegove bogate karijere pa stoga i ne čudi što je kraj koncerta čak četiri puta odgađan jer su vjerni obožavatelji Dinu gromoglasnim ovacijama stalno pozivali na binu.

- Ovaj koncert pamtit ću kao jedan od najdražih u mojoj karijeri. Nakon više desetljeća duge karijere, zvijezde su se konačno poklopile da prvi put zapjevam u Zadru. Publika je disala zajedno sa mnom kao jedno i cijeli koncert prošao mi je u trenu - kazao je megapopularni kantautor neposredno nakon koncerta dok je još u garderobi sređivao dojmove sa subotnjeg spektakla.

A iako je možda pomislio da je silaskom sa bine završila njegova posebna zadarska zvjezdana večer, kasnije se predomislio.

Nekoliko stotina najvjernijih obožavatelja blokiralo je izlaz iz garderobe želeći se slikati sa svojim idolom. Bilo je tu majki, baki, djevojaka, ali i mladića koji su uz Dinine pjesme rasli i zaljubljivali se. 

Nakon uspješnih Arena u Splitu, Zagrebu, Osijeku, Puli te raskošne proslave Nove 2018. godine na Stradunu, idući susret sa svojom publikom, Dino Merlin potvrdio je 3. marta u Areni Varaždin.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.