DRAMA

Edita Aradinović konačno progovorila o pravim razlozima zbog kojih se povukla s estrade

Stori

15.3.2018

Poznata pjevačica je prije nekoliko mjeseci riješila da se povuče s estrade, da bi malo potom iznenadila sve izlaskom iz grupe "Ministarke", koja ju je proslavila, a onda je otkrila svima da je sudski proces s producentima benda u toku, te da joj je posljednjih mjeseci ugroženo zdravlje.

- To što se dešava između nas u grupi traje već duže vrijeme, a to ko je bio upravu ostavljam Bogu da presudi - započela je priču Edita Aradinović (24), pa progovorila o pravim razlozima zbog kojih se povukla s javne scene, što joj nimalo lako nije palo.

- Trenutno sam u postoperativnom programu. Da se neko ne bi uplašio, moram da istaknem kako nisam životno ugrožena. Sada je sve uredu, ali iza mene su tri ozbiljne operacije obavljene pod totalnom anestezijom - istaknula je Aradinović za "Stori", pa nastavila:

- Organizam mi se još oporavlja. Ne bih o tome detaljnije govorila, ali, između ostalog, problem je bio i moj imuni sistem koji je pao na minimum. Svoju kilažu dovela sam na 48 kilograma, što je malo, bez obzira na moju visinu. Trenutno sam kod kuće, liječim se, a koliko će to trajati, zaista ne znam.

Nekadašnja članica grupe "Ministarke" otkrila je i da se susrela s još jednim problemom.

- Živim zdravim životom, a počela sam i da se specifično hranim jer sam shvatila da sam na određenu vrstu hrane alergična - rekla je pjevačica, koja je riješila promijeniti stil života i svoje prioritete.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.