MUZIKA

Tereza Kesovija kritizira mlađe kolegice jer pjevaju glupe pjesme i operiraju se

RTL

16.4.2018

- I Mozart je pisao zabavne pjesme, ali nigdje nije bio na granici jeftinoće, kiča. Ovo danas, ovi pjesmuljci, to je katastrofa - izjavila je Tereza Kesovija u razgovoru o temi današnjih hitova na televiziji RTL. 

Osvrnula se i na tekstove pjesama naših pjevača.

- Sjećam se jedne pjesme: mrav nosi teret, mislim – kako mrav nosi teret ljubavi? A gdje ću? Mislim, ja nisam mrav! Nosi mi se bila boja? Ako ti se nosi bila boja – što moraš vikati da ti se nosi bila boja - objasnila je Tereza.

Slavna Dubrovčanka je 60 godina na hrvatskoj estradi, a ističe da nema nasljednike.

- Jedino kad bi me neko klonirao. Ne, ne. Ne može se naći neko isti - poručila je.

Iako su scena i muzika njen život, zdravlje joj je iznad svega.

- Moje zdravlje je kao zdravlje prosječnog čovjeka, što znači da mi je zdravlje – loše. Svi mi negdje pomalo glumatamo ako nismo mladi da to što nas malo bolucka nije ništa. Tako ja sebi ponavljam – nije mi ništa, a ima mnogo stvari koje nisu dobre. Ali savršeno se nosim s njima zato što im prkosim - rekla je.

Osvrnula se Tereza i na trend pjevačica koje sve više vremena provode u ordinacijama estetske hirurgije.

- One mlade žele biti još mlađe, s čim se ne slažem jer, kad si mlad, onda si lijep i nemaš što popravljati. Ako ideš mijenjati nosinu, mijenjaš cijelu fizionomiju. Valjda što je žensko lice ljepše, prije dobije posao – može biti i gluplja, ali barem dobro izgleda - tvrdi Kesovija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.