"AVAZ" NA LICU MJESTA

Crvena jabuka priredila spektakl u zagrebačkoj Areni

U jedan glas se pjevaju pjesme - "Ima nešto od srca do srca", "Tvoga srca vrata", "Bježi kišo s prozora", "Zovu nas ulice", "Sestro srca mog", "Radio"

Crvena jabuka u Areni. G. Šumar

14.2.2023

U toku je koncert kultne Crvene jabuke u prepunoj zagrebačkoj Areni za Valentinovo pod nazivom: "Tamo gdje ljubav počinje".

Više od tri decenije muzičke karijere, nekoliko stotina pjesama, ništa manje i toliko hitova, prepoznatljiv vokal, svima dobro znane starke i još puno puno toga, najbolje opisuju Crvenu jabuku. 

U svojoj dugogodišnjoj karijeri, Crvena jabuka prvi puta se popela na pozornicu zagrebačke Arene i uz publiku uživo izvodi sve najljepše ljubavne pjesme. Valentinovo, Crvena jabuka i Dan zaljubljenih čine idealnu kombinaciju koja se nikako ne smije propustiti.

Mnoge zvuk Crvene jabuke veže za neke njihove lijepe trenutke i sjećanja iz mladosti, trenutke u kojima su se zaljubljivali ili pak društvom uz more, s gitarom u ruci okupljali i živili neke bezbrižne dane. Konačno je došlo vrijeme da za sve nas, za sve takve, proslavimo dan ljubavi sa Žerom i njegovom Crvenom jabukom na bini.


U jedan glas se pjevaju pjesme - "Ima nešto od srca do srca", "Tvoga srca vrata", "Bježi kišo s prozora", "Zovu nas ulice", "Sestro srca mog", "Radio", "Volio bih da si tu" i mnoge druge, dijeli nas još tačno tri mjeseca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.