ZAGREBAČKI BEND

"Elemental" slavi 25. rođendan: Spremni da prihvate ljubav

Mirela Priselac Remi kaže "Hajde ljubav dođi” je poprilično pozitivna pjesma

Mirela Priselac Remi. Instagram

L. S. R.

30.3.2023

"Elemental", kultni zagrebački bend, objavio je singl „Hajde ljubav dođi“ kojim najavljuje rad na novom studijskom materijalu.

Razne faze

"Elemental" je kroz svojih 25 godina karijere zvukovno prolazio razne faze te provlačio svoju muziku kroz gotovo sve žanrove. Najnoviji singl također je jedna nova muzička evolucija gdje je bend odlučio malo više studijski eksperimentirati sa zvukom.


Kako Mirela Priselac Remi kaže "Hajde ljubav dođi” je poprilično pozitivna pjesma.

Dosta riskantna situacija

- Govori zapravo o spremnosti osobe da prihvati ljubav jer osobno smatram da koliko god je ljubav magična, čarobna i neki put neuhvatljiva, ona je zapravo odluka, i mi odlučujemo predati nekom svoje srce, snove, nade, prepustiti se nekom drugom u ruke. To može biti dosta riskantna situacija, ali nekako uvijek moraš vjerovati da će biti ok i da si donio pravu odluku. Pjesma “Hajde ljubav dođi” je poziv osobe koja je spremna prihvatiti ljubav i koja je, ajmo reći, radila na sebi, naučila sebe voljeti, i koja se sad nalazi u tom jednom prostoru gdje je spremna predati svoju ljubav, ali isto tako i primiti ljubav sa druge strane - kaže Remi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.