SLAVNA PJEVAČICA

Pokrenula glasine o spolu djeteta: Čeka li Rijana curicu

Redovno posjećuje crvene tepihe i rođendanske proslave sa svojim partnerom ASAP Rokijem

Rijana. Jordan Strauss/Invision

N. Aj.

15.4.2023

Slavna pjevačica Rijana (Rihanna) pokrenula je glasine na društvenim medijima nakon što je uočena kako kupuje odjeću za bebe.

Roza boja

Nakon što je u februaru na nastupu Super Bowla otkrila da je ponovo trudna, u srijedu je viđena dok kupuje odjeću za bebe u Los Anđelesu, a fanovi su odmah uočili da je većina odjeće roze boje.

Na fotografijama do kojih je došao Daily Mail, ova 35-godišnja zvijezda primijećena je kako gleda pastelno roze pletene štrample, što je pokrenulo glasine da čeka djevojčicu.

Međutim, sumnju da se ipak ne radi o djevojčici potakao je jedan komentar na Twitteru, gdje je navedeno da je slavna pjevačica istu stvar uradila u prethodnoj trudnoći kada su svi mislili da će roditi djevojčicu, a na kraju se ipak radilo o dječaku.

Druga trudnoća

Otkako je podijelila vijest o svojoj drugoj trudnoći, Rijana redovno posjećuje crvene tepihe i rođendanske proslave sa svojim partnerom ASAP Rokijem (Rocky), s kojim je u vezi od 2021. godine, a u maju prošle godine su dobili sina, čije ime još nije zvanično objavljeno.

Fotografije Rijane možete pogledati na ovom linku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.