ZVEZDE GRANDA

Sanela Hasić pjevanjem pokrenula svađu između Bosanca i Popovića: "Možda sam ja gumeni zec, ti si plastični matorac"

Zamolio bih Popovića da ne skače kao gumeni zec, poručio je Dragan

Sanela Hasić. GRAND

N. A.

30.4.2023

Sanela Hasić (25) iz Banovića uspjela je da u četvrtom krugu "Zvezda Granda" podijeli mišljenja stručnog žirija i pokrene polemiku, što je na kraju rezultiralo svađom između Saše Popovića i Dragana Stojkovića Bosanca.

Sanela se u duelu našla sa Sarom Milivojević (17) iz Brčkog, a krajnji rezultat išao je u korist mlade Hasićeve koja je dobila maksimalan broj glasova.

Iako je djelovalo da je situacija veoma jasna i da Sanela ide u peti krug, pojedini članovi žirija je nisu štedjeli.

Ana Bekuta nije bila zadovoljna glasanjem svojih kolega, smatrajući da je njena kandidatkinja oštećena, prva je dobila riječ Viki Miljković koja jedina nije glasala za Saru.

Saša Popović u svađi sa Bosancem. GRAND

- Nisam dala glas jer mi se nije dopalo. Prva pjesma je pogrešan odabir za tebe, pitala sam se kako si do ovog kruga došla? Mislila sam da će druga biti bolja, ali ne... Ne znam šta je žiriju danas. Ovdje su dvostruki i trostruki aršini - objasnila je Viki i dodala da ima pravo da glasa kako smatra da treba.

Dragan Stojković Bosanac je otkrio da je na probi slušao obje takmičarke i da su bile odlične, što ne može da kaže za ono što su na sceni pokazale.

- Pusti probu – dobacio mu je Saša Popović, a Đorđe David se kroz osmijeh nadovezao da on nikada nije bio na probi.

Najgore izdanje

Za Sanelu je rekao da je ovo njeno najgore izdanje i da vrlo dobro zna da odlično pjeva, ali da joj se večeras dogodio kiks.

On je objasnio da su obje kandidatkinje griješile večeras, ali da su vizuelno odlično izgledale na sceni. Ipak, morao je nešto da dobaci svojim kolegama i ponovo zatražio riječ.

- Zamolio bih Popovića da ne skače kao gumeni zec. Ja ne glasam ne obraćajući na ishod glasanja mojim kandidatima. Ima dva ali vrijedna. Popoviću, brini se malo i oko mojih kandidata - istakao je Stojković, a Popovića je najviše zanimalo zašto je naružio Sanelu i još joj dao glas.

Sara Milivojević. GRAND

- Ona je moja i imam prava da je kritikujem - odgovorio je Bosanac, a Popović ljutito konstatovao:

-Ako si ti normalan... Ja bih za Sanelu glasao i volim što je dobila šest glasova, a da daš glas, a da je ovako naružiš, ma daj.

"Gumeni zec"

Bosanca je to izbacilo iz takta, te je upitao Sanelu kako je ona doživjela njegovu kritiku, na šta je odgovorila da je razumijela da je samo pogrešan izbor pjesama u pitanju.

- Sad ću ti reći nešto. Možda sam ja gumeni zec, ali ti si jedan plastični matorac - odbrusio je Saša Bosancu.

I Marija Šerifović se djelimično složila sa Bosančevim mišljenjem. Ona je opravdala svoj glas za Sanelu za koju tvrdi da je u prethodnim krugovima za nijansu bila bolja.

- Meni je ovo bilo ili za 5:5 ili za 6:6. Sanela je dobila moj glas samo zato što znam da postoji jedna Sanela koja odlično pjeva, ali je ovo večeras bilo odsutno. Ali kvalitet treba podržati - istakao je Aleksandar Milić Mili.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.