OVO MNOGI NISU ZNALI

Zet Nede Ukraden ima kćerku iz prvog braka: Evo kako se slaže s pjevačicom

Veoma poštujem i volim način na koji se odnosi prema Jeleni i djeci, rekla je Ukraden jedne prilike o svom zetu

Neda Ukraden sa porodicom. Kurir.rs

H. J. I.

12.7.2023

Kćerka Nede Ukraden, Jelena, niz godina uživa u skladnom braku sa Predragom Pecom Minovićem, sa kojim ima troje djece: Aleksandru, Nedu i Dušana.

Ipak, malo je poznato da je Peca, prije nego što je upoznao Jelenu, već bio oženjen. S obzirom na to da njegova najstarija kćerka Milica ima 28 godina, jasno je da je prvi put rekao „da" davnih dana, prije tri decenije.

Neda Ukraden. Kurir

Na Milicinom Instagram profilu uz ime i prezime stoji odrednica "Older sister of 3", pa se lako može zaključiti da je sa porodicom svog oca u odličnim odnosima.

- Srećan ti rođendan, srećo moja. Ljubi te tata - ne ustručava se Predrag Minović da javno iskaže roditeljsku ljubav i nježnost.

- Šta god bi napisao, ne bi bilo dovoljno... Za one koji ne znaju, ovo je sve moje. Hvala vam, djeco moja. Ljubi vas tata.

Da važi za izuzetno pažljivog čovjeka, potvrdila je svojevremeno i Predragova tašta Neda, koja je otkrila da joj je posvetio jednu tetovažu. Osim toga, istetovirao je i matične brojeve svoje djece.

- Veoma poštujem i volim način na koji se odnosi prema Jeleni i djeci. Zet ima kćerku iz prvog braka, divnu djevojku, zove se Milica. Svi se međusobno uvažavamo i poštujemo - rekla je Neda Ukraden.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.