NOVOPEČENI SAMAC

Evo s kim Riki Martin uživa nakon što je objavio da se razvodi od supruga

Video osvanuo na Instagramu

Riki Martin - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
E. Ag.

16.7.2023

Novopečeni samac Riki Martin (Ricky) objavio je video na Instagramu i pokazao ko mu pravi društvo na brodu.

Naime, kako se može vidjeti, on sa sinovima Mateom i Valentinom plovi u blizini Monaka. Pritom je pozirao u kupaćim gaćama i pokazao isklesani torzo te oduševio brojne fanove koji su mu udijelili laskave komplimente.

Poznati pjevač redovno posjećuje teretanu, ali je i veliki fan zumbe, za koju tvrdi da mu je oblikovala tijelo. Vježba i jogu, a prije nekoliko godina je postao vegetarijanac.

Podsjetimo, Riki Martin i njegov suprug Džvan Josef (Jwan Yosef) objavili su da se razvode nakon šest godina braka.

- Odlučili smo okončati naš brak s ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom prema našoj djeci i poštujući ono što smo iskusili kao par svih ovih prelijepih godina. Sada je naša najveća želja održati zdravu porodičnu dinamiku i odnos usredotočen na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili zajedničko vaspitanje naše djece, čuvajući poštovanje i ljubav koju imamo jedno prema drugome - napisao je par u zajedničkoj izjavi.

U braku su, uz pomoć surogat-majke, dobili dvoje djece - kćerku Luciju rođenu 2018. i sinčića Rena koji je u porodicu stigao godinu kasnije.

Riky otprije ima blizance, 15-godišnje sinove Matea i Valentina, koje mu je također rodila surogat-majka i koje će nastaviti odgajati kao samohrani roditelj. Brigu o manjoj djeci podijelit će s Džvanom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.