POVRATAK NAKON 2 GODINE

Nina Badrić ekskluzivno za "Dnevni avaz": Sarajevo je za mene poseban grad

Divne uspomene vežu me za bh. prijestonicu

Badrić: Koncert u Domu mladih za Valentinovo 2024.. Instagram

28.9.2023

Jedna od najpopularnijih pjevačica regije Nina Badrić (51), kako saznaje „Dnevni avaz“, održat će koncert u Sarajevu 14. februara 2024. godine, na Dan zaljubljenih - Valentinovo. Hrvatska pjevačica s publikom će se družiti u Domu mladih.

Najveća sreća

Nina se pred publiku u bh. prijestonici vraća nakon dvije godine, jer je svoj posljednji koncert ovdje održala u martu 2022. godine.

- Nakon toliko dugo vremena opet ću zapjevati u Sarajevu. Na moju najveću sreću, Dan zaljubljenih provest ću sa svojom publikom u Sarajevu, za mene posebnom gradu, za koji me veže toliko divnih uspomena. Znam da će taj koncert biti naše slavlje ljubavi koje ću dugo nositi u srcu - rekla je Nina za „Dnevni avaz“.

Hrvatska pjevačka diva nedavno je objavila duet s Petrom Grašom - pjesmu „Nemoj”, koja je pokorila top-liste širom regije, a u Hrvatskoj je trenutno najemitiranija pjesma.

Koncert koji će održati u Sarajevu na Dan zaljubljenih organizatori su nazvali upravo po stihu iz ove prelijepe balade - „U mene se zaljubi!“.

Nina je, prema mnogima, najljepši ženski glas s ovih prostora, a za koncert u glavnom gradu Bosne i Hercegovine najavljuje se poseban repertoar.

Moćan vokal

Organizatori koncerta ističu da će Ninin moćan vokal u Domu mladih upotpuniti vrhunski prateći bend te bogata produkcija.

Ulaznice za ovaj koncert naći će se u prodaji već za nekoliko dana u sistemu Entrio.ba i na platou Skenderije.

Da brišemo suze...

Nina Badrić uvijek ističe koliko je porodica bitna za nju, a posebno sestra Sunčica, koja je jučer slavila rođendan.

- Da se volimo i poštujemo, da jedna drugu bodrimo kroz život, smijemo glupostima, brišemo suze, stvaramo bajke u našem malom svemiru kad nas život udari i da ti se ostvare sve želje i planovi koje je Bog namijenio za tebe! Pleši kroz život svaki dan jer sve je neponovljivo - poručila je pjevačica sestri.

Nina je ljeto provela na Hvaru, gdje ima stan, te je prikupila energiju za predstojeće izazove.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.