"AVAZ" NA LICU MJESTA

"Valentino" u Domu mladih: Publika horski pjeva "Volim te još", "Oka tvoja dva"...

Između ostalih, tu su Geronimo i Muhamed Fazlagić Fazla, potom Mirza Hajrić, Emela Burdžović, Dalibor Mrdić

Valentino u Domu mladih - Avaz
Dnevni avaz
Valentino u Domu mladih - Avaz
Dnevni avaz
Grupa Domino kao predgrupa - Avaz

24.11.2023

Kultna sarajevska pop rock grupa "Valentino" večeras u Domu mladih, u sklopu turneje "40+", održava koncert za sve ljubitelje dobre i kvalitetne muzike.

Odlični bend predvođen osnivačem i sadašnjim liderom Zijom Rizvanbegovićem, ovim koncertom slavi četrdesetu godišnjicu karijere, koja je započela baš u kultnom sarajevskom okupljalištu na Skenderiji.

Kako je pojasnio Rizvanbegović, naziv turneje "40+" ima mnogo veću dubinu.

- Kod nas se koncerti zovu "Dođite da promuknemo zajedno" . To je slogan. Sama ideja koncerta je da "Nova godina nije 31. decembra, nego kad je nama lijepo", tako da mi sviramo dok god ljudi žele, dok te pjesme gore i dok nam ne ugase struju - istakao je Zijo pred koncert. 

Valentino u Domu mladih. Avaz

Grupu "Valentino" osim mnogobrojne publike, podržale su i kolege. Između ostalih, tu su Geronimo i Muhamed Fazlagić Fazla, potom Mirza Hajrić, Emela Burdžović, Dalibor Mrdić koji večeras uživaju u pjesmama "Valentina". 

Publika uživa na koncertu. Avaz

"Volim te još", "Oka tvoja dva", "Bez tebe", "Samo sklopi okice", "Idu ptice selice", samo su neki od hitova koji su večeras na repertoaru grupe "Valentino" i koje publika horski pjeva u Domu mladih.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.