MENTALNO ZDRAVLJE

Ispovijest pjevačice: Naučila sam prepoznati znakove da dolazi napad panike

Rita Ora opsjednuta je metodama Vima Hofa

Rita Ora. Instagram

L. S. R.

29.2.2024

Pjevačica Rita Ora (33)  otkrila je da je naučila prepoznati znakove da će doživjeti napad panike nakon što se godinama borila sa, kako kaže, "stvarno gadnom anksioznošću".

Rita je rekla da redovito odlazi u 40-minutne infracrvene saune, nakon čega slijedi hladno kupanje ili tuširanje. Pjevačica je dodala i da su joj napadi panike "bili strani" kada su se dogodili, ali je koristila akupunkturu i druge kineske metode za kontrolu simptoma.

- Bila sam jako tjeskobna, iskreno, mislim da svi iz moje djelatnosti imaju problema s tjeskobom. Mislim da je sada stvarno super što se razgovara o tome te postoje dani koji su bolji od drugih dana. Prije bih se i dalje osjećala nekako strano- i radila bih neke male stvari. Osluškujem osjećaj u trbuhu, idem na mnogo akupunkture i samo ležim i mirno dišem skoro 20 minuta. Volim kinesku medicinu, pokušavam uključiti razne metode jer nisam osoba koja će prakticirati samo jednu stvar -  objasnila je.

Rita je također otkrila da je, nakon što je postala opsjednuta metodama Vima Hofa (Wim), iznenadila svog supruga Taiku Vaititija (Waititi) tako što ga je pozvala u njihov dom.

- Zapravo sam ga zamolila da dođe i iznenadi mog supruga za rođendan, a moj muž nije opsjednut njime kao što sam ja pa nije znao da dolazi. Odradio je 20-minutnu meditaciju s disanjem, a mi smo ležali u hladu i ništa se nije moglo čuti, samo ptice -  prisjetila se pjevačica.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.