POTROŠIO 250.000 FUNTI

Dejvid Bekam priredio gala zabavu za Viktorijin 50. rođendan: Uspio okupiti Spajsice

Članice nekadašnje grupe otpjevale jednu od svojih hit numera "Stop"

Gala zabava. Instagram

E. Ag.

21.4.2024

Slavna Viktorija Bekam (Victoria Beckham) 20. aprila proslavila je jubilarni 50. rođendan, na koji je njen suprug Dejvid Bekam (David) potrošio oko 250.000 funti.

Bekam, kako prenose strani mediji, nije žalio ni za svoju dragu, pa je upriličio gala iznenađenje. Od angažiranja njenog omiljenog kuhara, do njenog omiljenog šampanjca - za koju je sportista samo po flaši izdvajao 3.000 funti.

Prije početka žurke, slavni par je sa svoje četvero djece, Bruklin, 25, Romeo, 21, Kruz, 19, i Harper, 12 - pozirao u svom domu u Zapadnom Londonu vrijednom 30 miliona funti.

Inače, posebno iznenađenje bile su članice nekada najpopularnije ženske grupe "Spice Girls" - u kojoj je bila i Viktorija...

Britansku grupu djevojaka koja je formirana 1994. godine - činile su Viktorija Bekam, Mel Bi, Melani Si, Ema Bunton i Geri Halivel.

Tokom raskošne svečanosti svih pet Spajsica okupilo se da otpjeva jednu od svojih hit numera "Stop" za goste, dok je sve kamerom snimio Dejvid Bekam.

Bivši fudbaler nije skidao osmijeh s lica, dok je snimao Spajsice, koje izvode pjesmu i dok istovremeno pokazuju i neke od svojih "icon" plesnih tačaka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.