"SUVIŠE DOSADNO"

"Zvezde Granda": Makedonka Melisa Zijadić poslala kući Adelu Smajlović iz Srebrenika

Melisa dušo moja, nije sramota pokloniti se publici, nemoj bježati, poručio Bosanac

Melisa Zijadić. Društvene mreže

L. S. R.

12.5.2024

Makedonka Melisa Zijadić bila je prva djevojka sinoć u četvrfinalu „Zvezda Granda“. Ona je u duelu bila bolja od Adele Smajlović iz Srebrenika, koja nije prošla ni u baražu.

 - Melisa, nisam siguran da si bila za šest glasova večeras, ti si dobar pjevač, ali to sve djeluje suviše dosadno. Moraš da osjetiš to, da nalegneš na pjesmu, a glas si dobila jer si bila tačna, imaš divan glas. I prošli put sam ti rekao da mi je to sve mrtvo, moraš da nađeš snagu u sebi da bi glas izašao do kraja i to ti je savjet, u sljedećem krugu to neće da prođe. Adela, trudila si se, ali velika je razlika i ne bi bilo u redu da je bilo šest šest večeras – rekao je Mili.



Iako je imala nekoliko zamjerki na njeno pjevanje, Ana Bekuta je svim srcem stala uz Melisu i istakla da je njoj mjesto u finalu.

Bosanac je dao nekoliko savjeta kako bi se Melisa još više opustila na sceni.

- Melisa dušo moja, nije sramota pokloniti se publici na aplauz, nemoj bježati. To mora da bude sastavni dio tvog nastupa i pjevanja. Nemoj da ti bude neprijatno što si tu, inače si super. Adela, probaj da otvoriš tu tvoju boju glasa, mnogo si mat – rekao je Bosanac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.