"TUGA ME RODILA"

Slađana Madić se oglasila i iz bolnice: Kod mene na Instagramu glamur i nova pjesma, a realnost jedne mame i djeteta je ovo

Pjevačica promovisala novi singl na svom YouTube kanalu

Slađana Mandić - Avaz
Slađana Mandić - Avaz
Slađana Mandić - Avaz
Slađana Mandić - Avaz
Slađana Mandić - Avaz
L. S. R.

30.5.2024

Slađana Mandić promovisala je novi singl "Tuga me rodila“ na svom YouTube kanalu. Singl je izazvao odlične reakcije, što se može zaključiti po komentarima publike.

 I dok putem Instagram profila objavljuje pjesmu i fotografije sa snimanja te dijeli objave prijatelja i ljudi koji su već na prvo slušanje oduševljeni pjesmom, niko nije ni slutio da se iza tog glamura na Instagramu krije život jedne majke koja prolazi težak period boraveći u bolnici sa sinom.

 Međutim, Slađana se oglasila i iz bolnice objavom fotografije uz tekst:

- Hvala svima na divnim komentarima! Kod mene na Instagramu glamur i nova pjesma, a realnost jedne mame i djeteta je ovo -  napisala je Slađana.


Objava Slađane Mandić. Instagram

"Tuga me rodila“ je drugi po redu singl koji je objavila u posljednje dvije sedmice. Kako je već izjavila, ovo je pjesma koja je nastala iz iskrenog razgovora nje i autora pjesme Dine Muharemovića i kojem je otkrila kako bez obzira na to što je vesela i komunikativna ima neku tugu u sebi koju i publika prepoznaje kroz njenu interpretaciju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.