RIJALITI

Novi haos u Zadruzi: Nekada ga voljela, a sada riješila da mu zagorča život

Avaz.ba

5.12.2017

Nena Petrović i Bane Čolak nekada su zajedno dijelili isti krevet, ali su potom emocije nestale kada je pjevačica bacila oko na novog ukućanina Nikolu Arsića, zbog čega je Čolak bio ljubomoran.

Sada su sve češći sukobi između njih, a sinoć je Bane rekao Neni da nema potrebe da se svađa sa Milicom Dugalić i Snežanom Mišković Viktorijom. Pjevačica je za svoju koleginicu Milicu imala komentare koje po Banetovim stavovima nisu bili na mjestu, dok se sa Viktorijom raspravljala, prenosi Alo.rs.

- Seljančica jedna mala. Napada tu ljude. Mi ovdje pričamo o Milici Dugalić, ne o Viktoriji. Vidiš kako poštuješ ženu koja treba da ti bude uzor u muzici. Ti pričaš preko nje, o kom poštovanju ti pričaš?! Kada Viktorija uđe, ti treba da ustaneš - rekao je Bane.

Nena se pravdala riječima kako poštuje Viktoriju, a onda je savjetovala Čolaka da gleda svoja posla i da se ne miješa u njene svađe sa ostalim cimerima.

- Seljanka jedna mala. Provocira Milicu. Rekla joj da joj je** mater. Seljanka! Zna da potkači, a žena joj nije riječ rekla - nastavio je Čolak, nakon čega je Nena fizički skočila na njega.

- Ma ajde bre babetina jedna matora. Alo! Ćuti! Sada ću da ti napravim problem - prijetila je Nena

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.