BIRALI NAJMORALNIJEG

Janjuš se prisjetio riječi bivše žene Ene, a onda je Maja Marinković uzvratila udarac

Nema mnogo moralnih ljudi, ne samo ovdje, nego i napolju, rekao je Janjuš

Janjuš obrazložio svoj izbor Zadrugara. Screenshot

A. K.

25.3.2023

Zadrugari su danas birali najmoralnijeg cimera u Bijeloj kući.

- Meni je jednom moja bivša žena rekla: "Reci kako god da je, lakše će biti", ja sam sve priznao, ništa nisam krio. Tako da, nema mnogo moralnih ljudi, ne samo ovdje, nego i napolju. Družim se sa ljudima i provodim vreme sa ljudima koji ne znaju sa kim se j**u i koga sa kim varaju. 

Svi se varaju

Pjevači se varaju, pjevačice, doktori, u školi učitelji, učiteljice, o fudbalerima i košarkašima da ne pričam. Jako je malo moralnih ljudi, pogotovo u današnje vrijeme. Na prvo mjesto ću staviti Ivana Marinkovića. Miljan je ovdje pokazao da poštuje svoju ženu, da nije u toj priči, ne da na sebe, tako da bih mogao i tebe da stavim tu. Marko Stefanović, također. Čovjek koji je samo sa jednom, nije pogledao nijednu djevojku...Navest ću moju ekipu sa kojom se družim, ponosan sam sa vama i što se družim sa vama. Volio bih da ovako ostane do kraja! Ja od sramote nisam mogao da pogledam brata, a zamisli nekog drugog - rekao je Janjuš.

A zatim je riječ dobila Maja Marinković.

- Moral?! Upaljena veš mašina, centrifuga. Ako su se neke stvari zaboravile, ne znači da se nisu desile. 

Ima kodekse

Tri najmoralnije osobe, jako je teško, jer ovdje radi ozbiljno pranje. Prvo mjesto, Zorica Marković, nije se obrukala do sada. Druga osoba, Ana, imaš kodekse i moralna si. Treća osoba, Ivan Marinković, pokazao lojalnost u svojoj vezi prema svojoj djevojci. Kada se našalio, ne mislim da je dao neki strašan povod. Mića je pokazao prema svojoj ženi lojalnost godinama ovdje, Miljan je također vjeran i Marija Kulić je neko ko je ovde moralan, ko je pokazao čast i lojalnost. To su ljudi koji su, po meni, pokazali čast i moralnost - rekla je Maja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.