BUGOJANAC U IDJ SHOW

Edi Hadžiahmetović ponovo oduševio, Nataša Bekvalac ga proglasila zvijezdom

Naš predstavnik se plasirao u finale među 12 najboljih, a Nataša Bekvalac je njegov IDJCoach

Edi Hadžiahmetović. IDJ show

13.11.2023

Bugojanac Edi Hadžiahmetović nastavlja oduševljavati publiku širom regiona.

Ovaj talentirani pjevač i muzičar učestvuje u vodećem digitalnom regionalnom muzičkom takmičenju – IDJShow i ponovo je osvojio simpatije žirija, publike u studiju, ali i gledalaca ispred malih ekrana.

Druga sezona takmičenja je krenula s emitiranjem u septembru na Nova TV, naš predstavnik se plasirao u finale među 12 najboljih, a Nataša Bekvalac je njegov IDJCoach.

Edi Hadžiahmetović. IDJ show

Edi je sinoć zajedno s Kostom Radovanovićem izveo duet „Ona koje nema“, koju u originalu pjevaju Dado Polumenta i Dženan Lončarević.

- Edi, ja imam utisak da koju god pjesmu da otpjevaš komentar može da bude da je to tvoj teren. Ono što je za mene i publiku najvažnije jeste prepoznatljivost vokala, e ti to imaš, a to imaju zvijezde - rekla je Nataša Bekvalac.

I producent Darko Dimitrov biranim riječima je govorio o bh. predstavniku.

- Edi, zvučiš mi kao da si prehlađen, možda jesi, možda nisi, ali imaš boju za ovakve pesme, tu si na svom, fantastično zvučiš. Imaš takve trilere koje ne može svako da otpjeva i u ovoj pjesmi se to baš čuje. Moram da ti čestitam, ovo ti je bio jedan od najboljih nastupa - kazao je Dimitrov, a i treći član žirija Relja Popović pohvalio je talentiranog Bugojanca.

Edi i Kosta. IDJ show

Edi potječe iz prave muzičke porodice. Njegov otac već dvadesetak godina u Bugojnu ima studio "Hazard" u kojem su snimala brojna poznata muzička imena iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore… 

I Edijeva majka Nesada bavila se pjevanjem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.