JEDNA CAKA

Ženi Zlatana Ibrahimovića mnoge mogu da zavide: Evo kako održava prezgodno tijelo u 6. deceniji

Ova ljepotica je već skoro dvije decenije u ljubavi sa fudbalerom, sa kojim ima i dvoje djece

Ibrahimović sa suprugom: Prava je rijetkost da Helenu vidimo, čak i na događajima koji se organiziraju u Zlatanovu čast. Robert O'Neil/MN Images Inc

Piše: A. Č.

7.1.2023

Iako je Zlatan Ibrahimović najpoznatiji fudbaler sa naših prostora, njegova supruga Helena Seger privlači veliku pažnju svojom zgodnom figurom i nevjerovatno mladolikim izgledom u 52. godini!

Zanosna nekadašnja švedska manekenka je održala svoje tijelo u zavidnoj formi, iako ponosno gazi šestu deceniju. Naime, visoka je oko 170 centimetara, a kilaža joj varira od 52 do 55 kilograma. Ove brojke nam govore da ima skoro idealnu građu, iako ona smatra da su joj noge prekratke, a usne prevelike.

Već skoro dvije decenije u ljubavi sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem. Robert O'Neil/MN Images Inc

Evidentno je da se njena kilaža ne mijenja godinama, kao i da joj je svaki mišić na tijelu izvajan, te joj i mnogo mlađe dame zavide na tako vitkoj liniji. 

Ali, da bi imala zanosan izgled, Zlatanova ljepša polovina redovno ide na treninge, a tajna je u tome što obavezno koristi tegove tokom vježbanja. Također, vodi računa šta unosi u svoj organizam i trudi se da ne jede često nezdravu hranu.

Sa druge strane, ne troši previše vremena na odabir modnih kombinacija, ističe da se bolje osjeća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama. Ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, a uživa u brzoj vožnji na motociklu.

Ova ljepotica je već skoro dvije decenije u ljubavi sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem, sa kojim ima i dvoje djece. A njihova romansa ne prestaje da bude interesantna javnosti jer je Helena starija od njega 11 godina.

Međutim, ona ne želi da poput mnogih ima status "žene fudbalera" i bježi od medija, te gotovo nikad ne daje intervjue. Samim tim, prava je rijetkost da je vidimo, čak i na događajima koji se organiziraju u Zlatanovu čast.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.