"BILA NOĆ"

Fratar se popeo na binu u Međugorju, pa zapjevao: "Ima jedno obećanje, da će Hajduk prvak biti"

Fra Miro je kazao kako on može reći javno da navija za Hajduk, s obzirom na to da i papa Franjo javno govori da navija za argentinski San Lorenco

Zapjevao fratar. Screenshot

S. S.

13.2.2024

U svečanoj dvorani Herceg Etno-sela Međugorje sinoć je održana "Bila noć".

U organizaciji Društva prijatelja Hajduka Mostar okupili su se navijači Hajduka iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, odnosno oni koji su među njima najbrže stigli do ulaznice.

Pred oko 750 okupljenih pjesmu je u jednom trenutku poveo fratar, fra Miro Šego, parafraziravši stihove crkvene pjesme "Ima jedna duga cesta". Fra Miro je kazao kako on može reći javno da navija za Hajduk, s obzirom na to da i papa Franjo javno govori da navija za argentinski San Lorenco.

- Ima jedno obećanje, da će Hajduk prvak biti - pjevao je svećenik skupa s navijačima Hajduka koji naslov prvaka čekaju 19 godina i svi se nadaju da je to ta sezona u kojoj će se prekinuti toliko dugi post.

Na Biloj noći, kako je pisala Hercegovina.info, bili su i predsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić, šef omladinske škole Boro Primorac, prvotimac Dario Melnjak, kao i legende kluba Blaž Slišković, Boris Pandža, Stanko Bubalo, Igor Musa, Marko Bencun, Ivan Prskalo i mnogi drugi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.