SVI NA OKUPU

Zeljković sa pomoćnicima u posjeti Barbarezu i stručnom štabu reprezentacije na Ilidži

Sastanak je protekao u jako dobrom raspoloženju, a najviše se razgovaralo o prvom okupljanju novog stručnog štaba, te mečevima sa Engleskom i Italijom

Posjeta NS BiH stručnom štabu. NS BIH

R. K.

27.5.2024

Stručni štab fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine na čelu sa selektorom Sergejom Barbarezom, okupio se na Ilidži.

U posjetu čitavoj ekipi stigli su predsjednik NS BiH Vico Zeljković, generalni sekretar Adnan Džemidžić i savjetnik predsjednika Marko Miličić.

Ova posjeta članova NS BiH stručnom štabu će biti jako dobra prilika da se razgovara o budućim planovima i utakmicama A reprezentacije.

Planovi za dalje

Sastanak je protekao u jako dobrom raspoloženju, a najviše se razgovaralo o prvom okupljanju novog stručnog štaba, te utakmicama sa Engleskom i Italijom.

Selektor Sergej Barbarez i direktor Emir Spahić iznijeli su svoje planove i očekivanja za naredne utakmice, te će fokus bii na kvalitetnim pripremamakako bi se što bolje pokazali u ove dvije utakmice.

Uigravanje i testiranje

Važnost ovih priprema je uigravanje i testiranje tima, pred buduće izazove.

Prvi prijateljski susret  fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će igrati 3. juna na Sent Džejms Parku protiv Engleske.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.