ČLAN ČUVENE GENERACIJE

Preminuo poznati fudbaler i bivši saigrač Savićevića i Mijatovića

Od 1990. pa narednih deset godina igrao je u Austriji za Klagenfurt, Ried, Austriju Lustenau, a potom bio i trener u nekoliko austrijskih klubova

Stanisavljević: Preminuo u 61. godini. Platforma X

E. Ć.

30.5.2024

Iz Austrije je stigla tužna vijest da je preminuo Goran Stanisavljević (61), čovjek koji je bio dio generacije Dejana Savićevića i Predraga Mijatovića kada su igrali za Budućnost iz Podgorice.

Stanisavljević je ostavio i trag u napretku iz Kruševca, a tokom igračke karijere nastupao je za brojne austrijske klubove. U Austriji je započeo i svoju trenersku karijeru.

- U Austriji je u 61. godini preminuo naš nekadašnji fudbaler Goran Stanisavljević – Stana. Nosio je Napretkov dres od 1981. do 1986. godine, a karijeru potom nastavio u Budućnosti i do 1990. bio standardni prvotimac jedne od najboljih generacija Podgoričana. 

Od 1990. pa narednih deset godina igrao je u Austriji za Klagenfurt, Ried, Austriju Lustenau, a potom bio i trener u nekoliko austrijskih klubova. Slava mu i hvala za sve utakmice u Napretkovom dresu - objavio je njegov bivši klub Klagenfurt.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.