ODRŽAVA SE U SARAJEVU

Objavljen video najave Svjetskog prvenstva u BiH: "Davali su posljednji dio sebe u svojim bitkama"

Iako su često nailazili na prepreke i poteškoće, uvijek bi na kraju ostvarili svoj cilj, priča Bajrović o šampionima, reprezentativcima BiH u sjedećoj odbojci

U spotu igraju Izudin Bajrović i Afan Fazlić. Screenshot

E. Ć.

24.10.2022

Svjetsko prvenstvo u sjedećoj odbojci će se održati u Sarajevu od 4. do 11. novembra. U spotu, čiju produkciju potpisuje Hardino sport, igraju Izudin Bajrović i Afan Fazlić.

Kratka je to priča o šampionima, našim reprezentativcima u sjedećoj odbojci, dok se prikazuju kadrovi prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine, te snimci s utakmica bh. odbojkaša.

- Jednom u jednoj zemlji srcolika oblika obasjanom suncem, u kojoj teku najljepše rijeke živjeli su šampioni. Iako su često nailazili na prepreke i poteškoće, uvijek bi na kraju ostvarili svoj cilj. Zato što ih je nosilo srce i ljubav prema domovini i zato su davali posljednji dio sebe u svojim bitkama - priča Bajrović o šampionima, reprezentativcima BiH u sjedećoj odbojci.

Iz Saveza sjedeće odbojke saopćili su kako se pripreme za ovo prvenstvo privode kraju te da vjeruju da će postaviti nove standarde u organizaciji ovakvih događaja.

Inače, ovo je prvi put da je Bosna i Hercegovina domaćin ove manifestacije. U našu državu doći će 16 najboljih muških i 16 najboljih ženskih reprezentacija svijeta.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.