BIH

Žuti turski portalčići u službi trezoraša i podrumaša

UrbanInfo

5.8.2017

Turski portalčići u službi Bakira Izetbegovića ponovo se bave paraobavještajnim radom i pokušavaju diskreditirati sve političke protivnike na jedan infantilan način, i tako pokušati pridobiti podršku bošnjačkog biračkog tijela na sljedećim izborima, puše "UrbanInfo".

Posljednja prebrojavanja na igmanskom skupu “Odbrana BiH – Igran 2016”, još jedan su besprizoran pokušaj trezoraša i podrumaša iz najužeg rukovodstva SDA da se zanemari i zaboravi upravo ova činjenica.

Već smo pisali da niti jedan član najuže Izetbegoviceve halke, nije bio ni dana pripadnik Armije RBiH. Bakir Izetbegović bio u trezoru, Aljoša Čampara u Austriji, Denis Zvizdić u Njemačkoj, Osman Mehmedagić u trezoru sa Alijom Izetbegovićem, Sebija Izetbegović u Zagrebu, Šefik Džaferović u zeničkim podrumima kao pripadnik DB-a koordinirajući aktivnosti vezane za dovođenje mudžahedina na područje Zenice.

Dalje nabrajati bilo bi veoma zamarajuće, jer pravi borci su već odavno digli ruke od SDA, koja ih je toliko puta prevarila, ponizila i zanemarila. To što se Bakir okružio Aljošama, Filipima, Denisima, Dubravkom i sličnima, problem je koji Bakir nosi u sebi, ali sad mu je kasno jer su ga u svoju mrežu upleli i iz koje mu nema izlaska. Politiku SDA vode pobjegulje i podrumaši, to bar znaju svi Bosanci i Hercegovci koji su se veličanstveno borili za slobodu u redovima svoje Armije, a srećom još ih pamet dobro služi da se sjete koga nisu viđali u svojim redovima tokom agresije.

Žalosno je što turski medijski Projekat učestvuje u pokušaju falsifikovanja bošnjačke historije, ali srećom ovo je Projekat koji prati par desetina ovisnika o SDA-ovakvim lažima, nadajući se da je to baš sve tako i da će biti kako oni napišu. A ne vide jadnici, da se u bolju budućnost ide na drugačiji način uz neke druge ljude.

A jedini skandal na igmanskom skupu je divljačka vožnja Bakirove svite koja je ugrozila na stotine života prilikom povratka sa Igmana, piše "UrbanInfo".

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.