BIH

SVI ŠOKIRANI: Izetbegovićev skandal zbog srednjeg prsta i privedene Amerikanke postao prvorazredna vijest u regionalnim medijima

Avaz.ba

25.8.2017

Tekst koji je "Dnevni avaz", najtiražniji i najutjecajniji list u BiH, objavio danas da je Amerikanka pokazala srednji prst Bakiru Izetbegoviću, bošnjačkom članu Predsjedništva BiH, te da je nakon toga završila u policiji, odjeknula je poput bombe u našoj državi i širom regiona.

Podsjećamo, izrevoltirana bh. političarima, vidi kako narod živi, Amerikanka je iz svog automobila podigla srednji prst prema pratnji Bakira Izetbegovića.



Blic: OGORČENA NA POLITIČARE Amerikanka pokazala Izetbegoviću SREDNJI PRST, prolaznici zbog haosa mislili da je TERORISTIČKI NAPAD

Nije dugo trebalo da je policija uhapsi i privede u Policijsku upravu Centar.

Incident se dogodio u ulici Koševo, kada su Amerikanka i njen prijatelj (identiteti poznati redakciji) krenuli na Bjelašnicu na izlet.

U drugoj traci nalazili su se automobili iz pratnje Izetbegovića. Kako saznajemo, i član Predsjedništva bio je u automobilu, a Amerikanka je privedena, što je izazvalo prvorazredni skandal.


Nakon što je informaciju o ovom sramotnom incidentu objavio "Dnevni avaz", tu su vijest prenijeli svi relevantni mediji u BiH i šire.

Srbijanski Informer, također, nije štedio Bakira pa je ovaj portal informaciju "Dnevnog avaza" prenio uz naslov:

SUJETNI LUDAK! Amerikanka BAKIRU POKAZALA SREDNJI PRST, a on naredio da je ODMAH UHAPSE!

Jedan od najtiražnijih medija u Srbiji, Blic, tako priču o privođenju američke državljanke donosi pod naslovom:

OGORČENA NA POLITIČARE Amerikanka pokazala Izetbegoviću SREDNJI PRST, prolaznici zbog haosa mislili da je TERORISTIČKI NAPAD

Informacija o hapšenju djevojke iz SAD, zbog pokazanog prsta članu Predsjedništva BiH, imala je odjeka i u Crnoj Gori, pa tamošnji portal Kodex.me također izvještava o incidentu u Sarajevu.

Informaciju o ovom do sada su prenijeli i brojni hrvatski, makedonski i slovenački mediji, kao i ruski medijski servis Sputnjik, kao i gotovo svi relevantni mediji iz Bosne i Hercegovine.

I najtiražniji medij u Srbiji, Kurir, pod naslovom "DRAMA U SARAJEVU: Amerikanka pokazala Bakiru Izetbegoviću srednji prst pa završila u policiji!" izvještava o hapšenju u Sarajevu.

Brojne regionalne radio i TV-stanice također su ovoj vijesti posvetile veliku pažnju.

I najčitaniji i najstariji hrvatski portal, Index.hr, kao udarnu vijest plasirao je Bakirov incident, sa naslovom: Amerikanka pokazala Bakiru Izetbegoviću srednji prst pa završila u policiji

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.