SNSD: Opozicija po nečijem nalogu radi na rušenju institucija RS

Autor: Fena
25.09.2017 13:57
A
A
A

Iz Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) tvrde da je opozicija u Republici Srpskoj (RS) organizovanjem "takozvane skupštine naroda", samo još jednom potvrdila da "prema nečijem nalogu radi na rušenju institucija RS-a, ovaj put kopirajući masu u Federaciji BiH, koja je poslije paljenja i rušenja institucija, takođe, organizovala slične skupove“.

SNSD smatra "da samo onaj ko želi urušavanje i nestanak RS-a može pristupiti stvaranju izmišljenih i paralelnih institucija“.  

- Za SNSD će uvijek postojati samo jedna Narodna skupština i u kojoj će samo narod RS-a, a ne bilo koja strana ambasada ili Sarajevo, određivati ko će biti vlast, a ko opozicija. A, za koga narod u RS-u misli da treba biti vlast, jasno su juče iskazali i građani Trnova u Istočnom Sarajevu – navode iz SNSD.

I stanovnici Trnova su jučer, kako ističu iz SNSD-a, još jednom dokazali da RS nije podijeljeno društvo, kako neki pokušavaju lažno prikazati, jer je dominantna većina njenih građana opredijeljena za vladajuću koaliciju predvođenu SNSD-om.

Više o:

SNSD