Čović dodijelio pohvalnice najboljim studentima Sveučilišta u Mostaru

Autor: Fena
25.09.2017 15:18
A
A
A

Predsjedavajući  Predsjedništva BiH Dragan Čović dodijelio je u ponedjeljak, u Uredu hrvatskog člana Predsjedništva BiH u Mostaru, pohvalnice najuspješnijim studentima Sveučilišta u Mostaru za iznimna akademska postignuća u protekloj akademskoj godini, saopćeno je Čovićevog ureda.

Kao najbolji studenti deset fakulteta sastavnica Sveučilišta u Mostaru i Akademije likovnih umjetnosti, priznanja su dobili: Nikola Škobić (Ekonomski fakultet), Igor Krstić (Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti), Maida Čolić (Fakultet zdravstvenih studija), Marko Grbešić (Fakultet strojarstva i računarstva), Ivan Tomić (Pravni fakultet), Matea Karlović (Medicinski fakultet), Stanko Čolak (Građevinski fakultet), Marina Lavrić (Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet), Ivana Matić (Farmaceutski fakultet), Lucija Mandić (Filozofski fakultet) te Karolina Marušić (Akademija likovnih umjetnosti).

Predsjedavajući Predsjedništva BiH pohvalio je njihov uspjeh, ohrabrujući ih da izvrsne rezultate nastave postizati i u budućnosti.

Čović je istakao da ih njihov rezultat obvezuje da budu predvodnici izgradnje boljega i uspješnijega društva u našoj domovini, navodi se u priopćenju.


Više o:

Dragan Čović